Feb 27, 2007

Avenc d'en Parrilla

Al fin una excursió d'espele! Realment ja tocaba fer alguna coseta ja que aquest any encara no m'habia ficat a cap forat. En principi voliem fer l'Avenc de Sant Marçal de -128 metres pero a la boca d'entrada ens vam trobar amb un altre grup de Martorell que tenia previst realitzar una visita al mateix avenc. Com nosaltres erem 7 persones i els també era clar que tots no podiem entrar-hi. Res, just al costat del Avenc está situat un altre de -45 metres que es diu Avenc d'en Parrilla. La veritat es que no te gaires complicacions. De fet es un sol pou que a mes a mes es fa totalment volat. Txema el va instalar, de segona va entrar la Lídia, jo de tercer, Miquel, Roe, Eva i al final en Joan. Per donar-ne una mica mes d'emoció, Txema va fer un nus a la corda que hem tingut de pasar tots. En principi es una maniobra simple pero com no es fa quasi mai ja esta be de practicar-la de tant en tant.
boca d'entrada
L'Avenc d'en Parrilla ens va agradar a tots encara que els nostres anims eran molt baixos, ja que en Jordi, un company nostre de Granollers el dia anterior va tenir un accident mortal a un avenc a França. Nomes una setmana abans, el mateix va fer una presentació audiovisual d'espele a Manresa i molts de nosaltres vam parlar amb el. A mi per exemple em va fer un comentari respecte al meu blog, al que visitaba de tant en tant. Resulta dificil pensar que ara ja no esta amb nosaltres.
Descansa en pau, Jordi!

2 comments:

Anonymous said...

Moin Dirk,

mein Spanisch reicht dafür nicht aus, wo ist die deutsche Fassung.

der K said...

Hallo Michel
Mensch, was ist denn aus Deinem Katalanischkurs geworden, den Du belegen wolltest? Da bin ich aber enttäuscht. Aus Zeitmangel wird das Projekt des viersprachigen blogs wohl noch rund 40 Jahre auf sich warten müssen. Bis dahin wird Dir also nichts Anderes übrigbleiben als nochmal die Schulbank zu drücken. Mach doch ruhig mal, hast doch eh nix zu tun den ganzen lieben langen Tag!