Aug 17, 2007

Schöne Stadt

Avui era lùltim dia de la meva tercera setmana a la oficina. Sí que faig feina pero tinc la sensació que no avanço gens. Des de fa dues setmanes penso cada dia que al endema puc començar una feina clau pel meu projecte pero cada dia he fe fer alguna coseta nova que s`ha de solucionar abans dàixo....
Be, tampoc no vull enrollar-me aqui amb el tema aquest...
Ara ja hem vist algunes coses de la ciutat de Hannover. Realment es una ciutat molt bonica. La wikipedia m`ha dit que mes que la mitat de la superficie esta ocupat per boscs o parcs i aixo es nota. Dona la sensació de ser una ciutat sana. Vull dir que no et sents tan apretat entre edificis alts, carrers estrets, molta gent, molts cotxes, molt soroll i molt estress com a les ciutats o els pobles urbans de catalunya.
La gent utilitza molt les bicicletes (jo també per anar a la feina), cosa que no porta cap perill, ja que es pot circular sempre pels carrils bici o directament pels parcs.
El meu barri a mes a mes es com un poble a dins de la ciutat. No es exactament com Gracia a BCN pero la idea es una mica aquesta. Es tot molt molt alternatiu per aqui. Entre els habitants lógicament hi ha una part molt important de extrangers i dels que queden una bona part son punkis. Es un barri molt tranquil i l'Elisabet i jo pensem que també molt barat. Aqui a la cantonada hi ha un restaurant xines on pots menjar un plat gros de pasta fregida amb verdures fets al wok per nomes 2,5 Euros. Jo gairebe no me'l puc acabar i es bonissim! Ara be, amb un mig litre de birra ja estem a 4 euros per persona pero encara aixi es molt barat. La oferta gastronomica del barri tambe inclou altres coses, ja que ningu vol menjar en plan xines cada dia. L'ùnica cosa que trobo car fins el moment es el transport públic - cosa que realment es una llastima ja que et mous millor amb tramvia per la ciutat que amb el cotxe pero per aquest cap de setmana ja tenim organitzada una bici per la Elisabet, aixi que ens podem oblidar d'aquest punt.
Entre les coses que hem vist destaquen el ajuntament nou (del principi del segle passat), els Herrenhäuser Gärten (jardins molt bonics), el Tiergarten (que no es el zoo) on la Lisa es va enamorar amb un gos raro. (No portava les seves lentilles) i el Steinhuder Meer, un llac a uns 20 km d'aqui pel que vam fer una volta en bici. Ja es un llac bastant gros aixi que la volta eren 24 km.No es que nomes hem estat a Hannover. Un divendres vam anar al poblet de Freden on feien un festival de m'usica clasica. Era espectacular encara que l'estil baroc no es dels meus favorits.Ara ja puc sentir l'oloreta de la truita de queradilles que esta fent la Lisa....bon profit!

3 comments:

Joan Montoya said...

Que bé us ho munteu, sempre viatjant. Espero que tot continuï anant bé per Alemanya. Petons... a Elisabeth...i un altre per a tu.

der K said...

Hola Joan, gracies pel petonet. Em significa molt.
Com es que trobo informacio respecte a la Bargadera?
Com es que fa mesos que no m'arriba cap mail dels espeleologs? Ja no feu sortides?
Sense mi no es bonic, ei que no?

Michel said...

Moin Dirk was ist mit deinen E-mail- Adressen los, die Mails kommen alle zurück