Oct 26, 2008

XXI Marxa Popular de Sant Vicenç

El divendres, mentres l'Elisabet cantava amb el seu grup Toc de Prop al Charlot Cafe em van informar que avui diumenge 26.10. faríen una caminata al voltant de Sant Vicenç. També em van dir que es pot eligir entre una de 10km i un'altre de 20km de llarg. No costava gaire convencer l'Elisabet de participar-ne.
Avui ens hem despertat a les 7:30 i despres d'un cafe ràpid ja estavem inscrits i en marxa. La ruta no tenía gaire secret ja que es tractava mes o menys de la nostra ruta dominguera habitual. St. Jaume de Vallhonesta, St. Pere de Vallhonesta, Puig Soler, alguna volteta extra i cap a casa...20km.
Ens han tractat molt be, especialment al punt de control a St. Jaume on havia una parada amb entrepans de butifarra i cansalada, begudes de tota mena, cafes.... i també em disfrutat de les últimes cireres de pastor. Ja a prop del poble ens hem trobat amb un magraner ple de magranes bonissimes - no ho havia vist mai.

En fí - una bona manera de començar el dia. A mes a mes ens han donat unes semarretes de color tronja verinos (la Caixa Manresa patrocina la marxa) que semblen molt de moda ja que en poc temps ja n'he acumulat 5 o 6.

No hem portat la camera així que no hi ha fotos.

No comments: