Dec 18, 2006

Font i Sagué (L'Arcada Gran) i el Topógraf


El 17.12.2006, Jose, el Pau ,la Olga i jo vam fer aquests dos avencs ubicats al Garraf. Com ja coneixia el Topógraf vaig entrar primer a l'Arcada - un forat ample que baixa mes o menys directament fins -102 metres. Hi ha bastants fraccionaments tot i que la última tirada fa mes o menys 50 metres. La corda era de nomes 8 mm així que es baixaba força be. L'Arcada es un avenc que realment val la pena: inclos des de abaix de tot es pot veure la boca d'entrada i l'últim tram de baixada es fa al costat d'una columna molt molt maca.
En total vam ser 9 persones. Per ser mes àgils, el Toni, el Joan, la Nuri, Miquel i el Josep van fer primer el Topógraf. Fet aquest, nomes Toni i Josep van entrar a l'Arcada així que no era masa complicat trobar un lloc per deixar-los pasar mentres nosaltres ja pujabam.

Despres de l'Arcada, el meu grup va fer una visita rapida al Topograf que es molt petit pero te unes formacions espectaculars. Aquesta vegada, la pujada per la estreta boca d'entrada m'ha costat mes - la propera vegada la tornaré a fer amb Pantín.

No comments: